Aquest dissabte 25 de maig s’ha disputat la quarta i darrera jornada de la Lliga Catalana de natació, Trofeu “Jocs Catalans” a les instal.lacions del Club Natació Barcelona i on, els nedadors Òscar Salguero i Marian Polo han guanyat aquesta darrera jornada. Destacar la presència del Molt Honorable President de la Generalitat Sr. Joaquim Torra i Pla a l’entrega de trofeus de la jornada.

En categoria masculina, Òscar Salguero va guanyar al gran favorit del Trofeu, Antoni Ponce. El nedador del CN Sabadell va guanyar el Trofeu “Jocs Catalans” amb 1033 punts, aconseguits al triomf a la prova de 200m braça SB4-SB13. Antoni Ponce va aconseguir la segona posició del Trofeu amb 879 punts de la seva victòria a la prova de 50m braça. El nedador del CN Mataró, Ariel Schrenck va finalitzar en tercera posició amb 767 punts.

En categoria femenina, davant l’absència de les nedadores paralímpicques Sarai Gascón i Núria Marquès, la victòria va ser per la nedadora del CN Badia, Marian Polo amb 650 punts aconseguits a la seva victòria a la prova de 50m esquena. Les nedadores del CN Mataró, Berta García i Marta Colom van finalitzar a la segona i tercera posició respectivament amb 491 i 457 punts.