Aquest cap de setmana de l’11 i 12 de maig s’ha disputat la darrera jornada de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 1 on el CE Global Basket UAB s’ha proclamat campió després de guanyar el seu partit, amb una gran superioritat, davant el Valida sin Barreras – CB MIFAS.

Dissabte a la tarda, els jugadors dirigits per Òscar Trigo, van sortir decidits a guanyar el partit des dels primers minuts de joc. La superioritat del CE Global Basket UAB va ser molt gran i poc va poder fer el Valida sin Barreras – CB MIFAS per aturar el joc atacant de l’equip local, un parcial de 17 a 0 al final del primer quart ja deixava gairebé sentenciat el partit que, al descans, el resultat era de 35 a 2. Durant la segona part va continuar el domini local finalitzant el partit amb un marcador de 71 a 8.

En l’altre partit de la jornada, disputat diumenge al matí, el Costa Daurada va guanyar a la seva pista al Barça – UNES. El partit, va ser dominat en tot moment per l’equip local, el resultat a la mitja part ja era favorable al Costa Daurada per 35 a 17, durant la segona part va continuar el domini dels jugadors dirigits per Manel Seva que, finalment, van guanyar el partit amb un marcador de 69 a 48.

El proper dissabte 18 de maig aquests mateixos equips disputaran les semifinals de la Copa Catalunya de bàsquet en cadira de rodes a Ripollet.