Aquest cap de setmana de l’11 i 12 de maig s’han disputat els partits clau de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2 en el que el CE Costa Daurada B s’ha proclamat campió després de guanyar el seu partit davant l’UNES – AFA.

Diumenge al matí es va jugar el partit decisiu d’aquesta Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes ja que tant el Costa Daurada B com l’UNES – AFA tenien que guanyar el partit. El partit va ser força igualat entre els dos equips, tot i que l’equip tarragoní sempre va anar al davant al marcador, al primer quart el resultat era 14 a 8 a favor de l’equip local i al descans l’avantatge era de set punts, 22 a 15. El tercer quart va ser decisiu, ja que el Costa Daurada B va ampliar la diferència fins els 13 punts, 36 a 23. Al final del partit el Costa Daurada B va guanyar per 46 a 37, proclamant-se d’aquesta manera campió de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2.

A l’altre partit de la jornada, que era el partit ajornat de la jornada 10 entre el CB MIFAS B i el Màsters FCEDF, va ser molt igualat fins al descans, 14 a 15 a favor de l’equip visitant que, a la segona part va dominar el joc, arribant al final del partit amb un marcador favorable de 19 a 35.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies