Aquest dissabte i diumenge 30 i 31 de març s’ha disputat la Fase Final de la “Liga Nacional” de rugbi en cadira de rodes al “Complejo Deportivo Municipal Siglo XXI – Pista B (Anexo I)” de Saragossa i on el BUC s’ha proclamat campió després d’una gran final davant el CAI Deporte Adaptado.

Diumenge al matí es van disputar el partit per la tercera i quarta posició i la gran Final que la van disputar el BUC, després de guanyar amb claretat dissabte als Toros FLM de Madrid per 46 a 26 i el CAI Deporte Adaptado que va guanyar també amb una gran superioritat al Zuzenak per 55 a 34. La gran Final va començar amb domini de l’equip català, el marcador al final del primer quart era de 12 a 10 a favor dels jugadors dirigits per Paula Murillo, durant el segon quart, l’equip local va augmentar el seu nivell i va dominar en el joc, arribant al descans amb un marcador favorable al CAI Deporte Adaptado per 18 a 20. La gran igualtat entre els dos equips va continuar durant tota la segona part. El partit, després d’una errada en l’acte arbitral, va arribar al final amb empat a 40 i, en eltemps extra, l’equip català va guanyar per un ajustat 47 a 45 al CAI, proclamant-se d’aquesta manera campió de la primera edició de la “Liga Nacional” de rugbi en cadira de rodes.

Al partit per la tercera i quarta posició, l’equip vitorià del Zuzenak va guanyar al Toros FLM de Madrid per un ajustat 35 a 33. Destacar el nomenament de dos jugadors del BUC com a MVP, Marc Subirón com a millor puntuació mitjana i Javier Quiles com a millor puntuació baixa de la Fase Final. Per la seva part, Fernando Saz, CAI Deporte Adaptado, va ser premiat com a millor jugador amb puntuació alta.