La Federació ha participat durant els darrers dies en diferents activitats relacionades amb la promoció de l’esport adaptat per tot Catalunya

El passat dimecres 20 de març es va celebrar el Raid Atlètic a l’Estadi Olímpic Lluís Company on, prop de 2500 esportistes escolars, van tenir l’oportunitat de tastar un seguit d’activitats relacionades amb l’atletisme i on la FCEDF ha col.laborat en la estació de curses de velocitat amb cadira de rodes. La trobada forma part del programa L’Escola fa Esport a la Ciutat, gestionada novament pel departament especialitzat d’El Consell amb la col·laboració de QSL Serveis Culturals.

D’altra banda, la Federació ha estat present a la III Edició de la Fira de l’Ocupabilitat “Ocusport” que va tenir lloc aquest dimecres 27 de març al Pavelló de l’INEFC de Lleida. Els estudiants han tingut l’oportunitat durant la Fira d’assistir a xerrades sobre testimonis professionals o aspectes legals (ROPEC i COPLEFC); tallers, fer un curriculum, entre altres. La Federació ha estat present a la Fira per dónar conèixer als assistents les diferents activitats i programes que la Federació porta a terme a les terres de Lleida.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies