Aquest diumenge 27 de gener s’ha disputat el Campionat de Catalunya de Sala absolut, júnior i en Arc Adaptat a la localitat lleidatana de Torrefarrera.

El veterà arquer José Luis Amador, categoria màster, s’ha proclamat campió de Catalunya en arc adaptat i, a més, també ha guanyat la medalla de plata en la classificació absoluta amb un total de 510 punts. Per la seva part, Hèctor García, categoria sènior, s’ha proclamat campió de Catalunya en arc adaptat després d’aconseguir un total de 485 punts.

Destacar també el debut de Fran Filella (Tir amb arc Constantí) que, en la seva primera participació, ha aconseguit 366 punts. El Campionat de Catalunya posa punt i final a la temporada de sala. El cap de setmana del 16 i 17 de març comença la temporada a l’aire lliure amb la primera jornada de la Lliga Catalana al Castell de Montjuic.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies