Aquest cap de setmana del 2 i 3 de febrer es disputen els partits corresponents a la setena i darrera jornada de la primera volta de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2 i on el CB Granollers és l’equip que descansa.

Dissabte a la tarda es juguen dos interessants partits, d’una banda l’UNES – AFA, equip necessitat de victòries, rep al Palau Municipal d’Esports Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat al Bamesad de València. D’altra banda i, a la mateixa hora, les 16h, el CE Costa Daurada B juga al Pavelló l’Olímpic de Reus contra el CB MIFAS B, un partit important pels jugadors de Manel Seva després de la seva victòria aquest cap de setmana davant l’UNES – AFA.

Diumenge al matí, 12:45h, es disputa el darrer partit d’aquesta jornada amb l’emfrontament entre el Comkedem i els Màsters FCEDF, els veterans jugadors necesiten la victòria per continuar al capdavant de la classificació.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies