Aquest cap de setmana de l’1 i 2 de desembre s’han disputat dos partits corresponents a la quarta jornada de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2 amb victòries del CE Costa Daurada B i els Màsters FCEDF.

Dissabte per la tarda el CE Costa Daurada B va rebre a la seva pista al nou equip del Comkedem, un partit que va començar molt igualat entre els dos conjunts, prova d’això és l’empat a 10 al final del primer quart. Al segon quart, l’equip visitant no va poder continuar amb l’alt ritme de joc i el Costa Daurada es va anar en el marcador arribant al descans amb 7 punts d’avantatge, 20 a 13. El tercer quart va resultar decisiu ja que l’equip local va guanyar el quart per 14 a 4 deixant sentenciat ja el partit, al final, 44 a 26 a favor del CE Costa Daurada B, lider de la competició.

Diumenge pel matí es va disputar el partit entre el Bamesad i el Màsters FCEDF, un partit on els veterans jugadors de la FCEDF van anar sempre al davant al marcador però amb unes diferències que permitien al Bamesad lluitar per la victòria final, al descans el marcador era favorable a l’equip visitant per 19 a 13 i durant la segona part va continuar l’igualtat en el marcador arribant al 27 a 36 a favor dels visitants.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies