La setmana pasada es van disputar dues proves més de la Copa del Món d’snowboard a la localitat de Pyhä (Finlàndia) amb la participació de la rider barcelonesa Astrid Fina, aconseguint la medalla de plata en la primera prova i la de bronze en la segona. Tots dos resultats en la modalitat de boardercross

Divendres 30 de novembre es va disputar la primera de les proves on Astrid Fina solament va ser superada en la gran final per l’holandesa Lisa Bunschoten després de guanyar en la semifinal a la també holandesa Renske Van Beek, la mateixa rider que ja va guanyar als Jocs Paralímpics de Pyeongchang aconseguint la històrica medalla de bronze.

Dissabte 1 de desembre es va disputar la segona de les proves de la Copa del Món amb unes condicions meteorològiques molt adverses per totes les participants. Astrid Fina es va veure sorpresa en les semifinals per la jove Anne Garttener que va privar a la catalana de lluitar per la medalla d’or, de totes maneres va tornar a guanyar a Renske Van Beek aconseguint la medalla de bronze en aquesta segona prova.

Amb aquests dos grans resultats, Astrid tanca un any històric en el que també ha guanyat la medalla de bronze als Jocs Paralímpics de Pyeongchang. El gran objectiu per aquesta temporada ésa conseguir una medalla al Mundial de 2019.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies