La primera setmana d’octubre comença una nova temporada de les escoles de la Federació. Actualment ja es troba obert el període d’inscripció a les diferents modalitats esportives d’aquesta temporada.

La Federació ofereix una escola de bàsquet i rugbi en cadira de rodes a Barcelona, una escola de natació i, una escola d’hoquei en cadira de rodes elèctrica i slàlom tant a Barcelona com a Lleida. En el següent enllaç es pot accedir a tota l’informació per aquesta nova temporada.

A través de les escoles d’Iniciació Esportiva Adaptada, la Federació ofereix a totes aquelles persones que volen iniciar-se en la pràctica d’algun esport adaptat, la possibilitat de conèixer-lo de la mà dels tècnics especialitzats, facilitant el material adaptat necessari per tal de poder-lo practicar.

L’objectiu de la Federació és que aquestes escoles vagin creixent tant en nombre de participants, com en el número d’esports que es puguin practicar, fent possible una oferta cada vegada més àmplia facilitant la pràctica de l’esport adaptat als nous esportistes.

  1. 14 setembre, 2018

    Hola yo soy tetraplegico incompleto de Figueres Girona. Me gustaría poder participar algún deporte adaptado.
    En Girona que yo sepa hay basket en Mifas que es para parapléjicos.
    Hay forma de practicar algún deporte acordé a mi lesión.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies