Aquest diumenge 2 de setembre s’ha disputat el Campionat de Catalunya absolut i adaptat de tir amb arc a la localitat tarragonina de Constantí, un Campionat que s’havia de disputar al mes de juliol i que es va ajornar degut a la pluja.

Els dos arquers participants van aconseguir medalla, tant en la categoria d’absolut com en arc adaptat. A la fase prèvia, Jesús González va sumar un total de 643 punts en arc compost i Jesús Martínez va aconseguir 534 punts en arc recorbat. En les eliminatòries de la categoria absolut, Jesús Martínez va perdre la final davant Raül Quiles aconseguint, d’aquesta manera, la medalla de plata. Per la seva part, Jesús González va guanyar la medalla de bronze guanyat per 136/128 a Santi Cuello en arc compost.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies