Del 13 al 19 d’agost s’ha disputat el Campionat d’Europa de natació a la ciutat de Dublin amb grans resultats pels nostres nedadors i nedadores on han destacat les tres medalles d’or de Sarai Gascón i les vuit medalles aconseguides per Núria Marquès.

En categoria femenina, Sarai Gascón s’ha proclamat campiona d’Europa a les proves de 100m lliures amb un temps d’1:02.99, 100m papallona S9, prova on és la vigent campiona del món i, també or a la prova de 50m lliures S9 amb un temps de 30.39 segons. A més, la nedadora del CN Terrassa també ha guanyat la medalla de bronze a la prova de relleus del 4×100 estils. D’altra banda, destacar les vuit medalles guanyades per la nedadora del CN Sant Feliu, de només 19 anys, Núria Marquès. Núria s’ha proclamat Campiona d’Europa a les proves de 100m esquena i en 200m estils, a més ha guanyat quatre medalles de plata i dos medalles de bronze, pujant al podi en totes les proves que ha disputat.

En categoria masculina destacar al nedador del CN Sitges, Toni Ponce, que s’ha proclamat campió d’Europa a les proves de 200m estils categoria SM6, amb un nou rècord d’Europa d’2:51.18, i també medalla d’or a la prova dels 100m braça SB6 amb un gran temps d’1:29.85. A més, també ha guanyat dues medalles de bronze. Óscar Salguero, CN Sabadell, ha guanyat la medalla d’or a la prova del 100m braça SB8, amb un nou rècord d’Espanya d’1:09.24. El valencià, amb llicència catalana, José Antonio Marí ha guanyat quatre medalles entre proves individuals i per relleus i, la jove promesa de la natació catalana, Ariel Schrenk, ha guanyat dues medalles en la seva primera participació en un Campionat d’Europa absolut.