Aquest dissabte 14 de juliol s’ha disputat el Campionat de Catalunya de pàdel a les instal.lacions del Club Tennis Manresa amb la participació de cinc parelles, una d’elles femenina. Aquest Campionat es va ajornar durant els Jocs Catalans del passat mes de Juny a Manresa degut a les inclemències metereològiques.

El Campionat es va disputar en dues pistes del Club Tennis Manresa i on les parelles formades per Joan Camp i Miguel Martí i, Xavier Esteva i Frederic Crespo van guanyar tots els partits disputats de la primera fase, tots contra tots, jugant d’aquesta manera la final del Campionat. En la gran final, Joan Camp i Miguel Martí van guanyar, oferint un gran nivell de joc i amb punts espectaculars, a Xavier Esteva i Frederic Crespo. El partit per la tercera i quarta posició el van disputar Fabian Mateo i Josep Tatché contra la Mónica Ridao i Susana Rodríguez, un altre gran partit, molt igualat entre les dues parelles on finalment, Fabian Mateo i Josep Tatché van guanyar al tie-break final.

Tot i el canvi de dates del Campionat de Catalunya, a mitjans de juliol, aquesta ha estat una gran edició amb cinc parelles competint pel Campionat i, destacant la participación, per primera vegada, d’una parella femenina.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies