Aquest cap de setmana del 17 i 18 de febrer s’ha disputat la 2ª Fase de la 3a Divisió Nacional francesa de rugbi adaptat a la ciutat de Grenoble amb victòria per l’equip català del BUC Barcelona que ha guanyat tots els partits que ha disputat. Aquesta era la segona concentració de la competició després de la 1ª jornada que es va disputar el 20 i 21 de gener.

El BUC va jugar dissabte dos partits. El primer contra l’equip local de Grenoble, el més fort del grup i amb el que van perdre a la primera jornada. El BUC va jugar un partit amb molta intensitat que va donar la primera victòria del cap de setmana per un marcador final de 48 a 34. El segon partit va ser contra el Toulon, un partit marcat pel gran desgast físic dels dos equips amb el BUC dominant el marcador des de l’inici, El tercer quart, amb un parcial de 17 a 4, va sentenciar el partit que va finalitzar amb un còmode 52 a 32 a favor del BUC.

Diumenge pel matí es va jugar la jornada final on el BUC va jugar contra el Niort al que va guanyar amb claretat amb un marcador final de 53 a 20. La jugadora del BUC, Marta LLauradó, va tornar a ser designada Millor Jugadora amb puntuació baixa del torneig. Al mes de juny el BUC jugarà el playoff de Fase d’ascens per jugar la 2a Divisió francesa.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies