Aquest matí s’ha celebrat la 5ª edició de la Festa “Posa’t la Gorra” organitzada per l’AFANOC de Lleida a la Seu Vella de la ciutat. El lema de l’edició d’enguany ha estat “Vine a la festa que ens fa iguals”, i el seu fil conductor ha estat XukliPirata i el seu tresor: la familia.

Durant tot el matí, la Federació ha dinamitzat un dels tallers de la Festa, una estació dedicada a l’slalom amb un gran èxit de participació per part de nens i els pares disfressats amb les gorres i barrets pirates de la Festa. Els participants han pogut fer el circuit d’obstacles de l’estació en cadira de rodes.

L’AFANOC, és L’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya. Va néixer el 1987 a partir de l’experiència vital que van viure un grup de pares i mares amb la situació de tenir un fill/a ingressat a l’hospital amb diagnòstic de càncer. L’Associació vol cercar solucions i trobar respostes a tot un conjunt de mancances derivades d’aquesta malaltia per millorar la qualitat de vida dels infants i adolescents i de les seves famílies.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies