Aquest cap de setmana passat s’han disputat partits corresponents a la LLiga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell1. Dissabte 3, el partit ajornat corresponent a la 1ª jornada de competició entre el CE Global Basket UAB i el CEM BCR L’H i diumenge el partit de la 8ª jornada entre el Valida sin Barreres CB MIFAS contra el mateix CE Global Basket UAB.

Al partit ajornat de la primera jornada jugat aquest dissabte, el CE Global Basket UAB va guanyar per 57 a 40. El partit va ser més igualat del que reflecteix el marcador final ja que a la mitja part el CE Global Basket UAB guanyava per 31 a 22, una diferència que es va retallar fins als sis punts al final del tercer quart (38 a 32). Al darrer quart, l’intensitat defensiva del Global i el desgast físic del CEM BCR L’H van permetre ampliar l’avantatge fins arribar al 57 a 40 final.

Diumenge al matí, gairebé sense recuperació, l’equip dirigit per Òscar Trigo va disputar el partit corresponent a la 8ª jornada de la LLiga Catalana contra el Valida sin Barreres CB MIFAS. Un partit que van dominar des del principi fins al final sense donar cap opció de victòria al Valida sin Barreres CB MIFAS, amb parcials favorables en tots els quarts menys en el darrer quan ja estava el partit sentenciat, del 18 a 34 al descans es va arribar al final del partit amb un marcador de 37 a 59.

El CE Global Basket UAB es el líder de la competició amb tots els partits guanyats seguit en segona posición pel Joventut BCR. Dissabte 24 de febrer se disputa el partit entre el Joventut BCR i el CEM BCR L’H corresponent a la 9ª jornada de la LLiga Catalana Nivell1.

Foto (CEM BCR L’H)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies