La rider catalana Astrid Fina ha guanyat la medalla de plata a la prova de boardercross a la Final de la Copa del Món d’snowboard que s’ha disputat a Big White (Canadà). És un gran resultat, ja que falta solament un mes, per la celebració dels Jocs Paralímpics de Pyeongchang (Corea del Sud).

Astrid va fer una competició de menys a més, després d’una discreta actuació a la roda de classificació, va guanyar a les seves rivals a les eliminatòries de quarts i semifinals, a la final no va poder guanyar a l’australiana Joany Badenhorst. És un gran resultat ja que fa solament deu dies que es va lesionar degut a una forta caiguda a la Copa d’Espanya d’snowboard que es va disputar a Baqueira Beret.

Foto (International Federation for Para snowboard)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies