Aquest dimarts 23 de gener s’ha celebrat la gala de la 21a Festa de l’Esport Català, organitzada per l’UFEC i el diari SPORT al CaixaForum de Barcelona i que ha guardonat als millors esportistes catalans de l’any 2017.

A la categoria de millor Gestió Federativa ha estat escollida la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física, el nostre President, el Sr. Josep Giménez Maluenda va recollir el premi de mans de Marta Carranza, comissionada d’Esports del Ajuntament de Barcelona i el president de l’UFEC, el Sr. Gerard Esteva. En el seu parlament el president ha agraït la feina de tot l’equip profesional i la Junta Directiva, tant actuals com els anteriors en el càrrec per la feina realitzada. La Federació ha estat escollida, segons el criteri dels membres del jurat, com una entitat que duu a terme, des de fa molts anys, una gran tasca de promoció i difusió dels valors d’inclusió de la pràctica esportiva per a persones amb discapacitat, alhora que els nostres esportistes copen els podis de les competicions internacionals de més prestigi.

Els premis a millors esportistes catalans de l’any han estat per Ona Carbonell i Marc Màrquez i, entre d’altres premiats destacar a Jordi Villacampa guardonat com a reconeixement de la seva gran trajectòria dins del bàsquet i destacar també a Òscar Cadiach, primer català que aconseguix completar les ascensions dels 14 vuit mil sense oxígen suplementari, Premi a l’Esperit Esportiu.

Foto (Aj. BCN)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies