Aquest cap de setmana del 20 i 21 de gener ha començat la 3a Divisió Nacional francesa en la que participa el BUC de Barcelona i que divideix tots els partits en dues concentracions de cap de setmana on juguen tots contra tots.

El BUC va perdre contra el Grenoble per sis punts de diferència, 29 a 35, després d’anar igualats tot el partit, es va decidir en el tercer quart amb un parcial de 14 a 4 a favor dels francesos. El segon partit va ser contra l’equip local i favorit, Toulon, al que va guanyar per 47 a 39, un gran partit que es va decidir al primer quart amb un parcial a favor del BUC de 17 a 10 que el Toulon ja no va poder remontar. El darrer partit de la jornada, també el va guanyar el BUC, aquesta vegada contra el Niort i per 21 punts de diferència, 43 a 22 va ser el marcador final. Per a Paula Murillo, entrenadora del BUC “l’equip ha evolucionat molt, tant en atac com en defensa, però hem de continuar treballant altres aspectes del joc perquè tenim moltes opcions de jugar la Fase d’ascens, seria un premi a tota la feina que estem portant a terme”.

Marta LLauradó, jugadora del BUC i que debutava en competició oficial, va ser designada Millor Jugadora amb puntuació baixa del torneig.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies