Aquest cap de setmana del 13 i 14 de gener s’ha disputat la quarta jornada de la LLiga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2 amb victòries per la SE Bamesad i l’Escola AFA que segueix com a líder de la competició.

Dissabte a les 16h, es va disputar el primer partit de la jornada entre la SE Bamesad i els Màsters FCEDF, un partit que es va decidir en gran mesura al primer quart on l’equip local va guanyar amb claretat per 13 a 4, una diferència que els Màsters ja no van poder remontar en la resta del partit, al final, el marcador final va ser de 34 a 26 a favor de la SE Bamesad.

Diumenge pel matí es va disputar el partit entre el CB Granollers i el líder de la LLiga Catalana, l‘Escola AFA. L’equip local va comença molt fort contra un desencertat Escola AFA que va perdre aquest primer quart per 8 a 6. Un gran segon quart, per part dels dos equips, va possar per davant al líder per un marcador de 18 a 12. El tercer quart va resultar determinant pel partit ja que el líder es va possar 10 punts per endavant que el CB Granollers no va poder remontar, al final, 42 a 24 a favor de l’Escola AFA.

D’altra banda, destacar la victòria del CE Costa Daurada davant del BCR CEM L’Hospitalet per un marcador final de 56 a 43 al partit corresponent a la setena jornada del Nivell 1 de la LLiga Catalana.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies