El passat cap de setmana l’equip de l’Abeconsa Basketmi que participa a la Primera Divisió de la LLiga Nacional de bàsquet en cadira de rodes va jugar contra el Joventut BCR, un partit que va guanyar per 46 a 60.

L’equip de la ciutat de Ferrol va contractar el servei de transport de la FCEDF que es va fer càrrerc dels trasllats dels jugadors i tecnics de l’aeroport a l’hotel i a les instal.lacions del Joventut per la disputa del partit i posteriors trasllats de nou a l’aeroport amb l’agraïment per part de tots els jugadors i tècnics de l’equip visitant.

L’objectiu de la Federació amb aquest servei de transport, és la millora substancial l’autonomia del col·lectiu. La Federació disposa de cinc furgonetes totalment adaptades i un remolc de suport per tot el material esportiu. Diàriament el servei dona suport en el trasllat a entitats que tenen activitats diàries i els caps de setmana es destina als desplaçaments fruit de les activitats i dels esdeveniments esportius de la Federació o de tots aquells clubs o entitats que necesitin un transport adaptat.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies