Com cada any, la revista Fosbury ha publicat la llista dels millors cinquanta esportistes catalans del 2017 d’esports minoritaris. La revista Fosbury es un mitjà especialitzat en esports minoritaris, en esports que van més enllà del futbol i sempre amb una presència destacada dels esports adaptats.

En segona posició, per darrera únicament de Kilian Jornet, i com a millor esportista femenina, trobem a la nedadora del CN Terrassa, Sarai Gascón, després de guanyar tres medalles d’or en les tres competicions que va participar en els recents Campionats del Món disputats a Ciutat de Mèxic. En tercera posició del podi final, la revista Fosbury, ha destacat la gran temporada de Núria Marquès, la nedadora del CN Sant Feliu i una de les grans protagonistes del Campionat del Món de natació on va guanyar un total de sis medalles, tres d’or, dues de plata i una de bronze.

Les dues esportistes s’han classificat per davant de noms il.lustres de l’esport català com Toni Bou, Mireia Belmonte, Òscar Cadiach i Ferran Latorre entre d’altres grans esportistes.

En el següent enllaç es pot accedir al top 10, del rànquing dels millors esportistes de 2107.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies