Del 2 al 4 de febrer es disputa a la ciutat de València el Campionat d’Espanya de Promeses Paralímpiques de bàsquet en cadira de rodes amb la participació de Catalunya, una de les seleccions favorites per guanyar el Campionat.

La Federació Catalana ha donat a conèixer el primer llistat de jugadors seleccionats per disputar el Campionat d’Espanya de Promeses. Els jugadors seleccionats són: Biel Carbó, Biel LLopis i Víctor Hermosilla de l’UNES FC Barcelona, Óscar Onrubia, Raúl Ortiz i Maria Heras del CE Global Basket – UAB, Pere Anguera del Costa Daurada i Alejandro de Jesús Baca, Lara Arenós i Roger Barrero del Club Comkedem. Carles Estrada és el tècnic encarregat de dirigir a la selecció.

Durant les properes setmanes es donaran a conèixer els dies i horaris d’entrenaments de preparació previs a la disputa del Campionat d’Espanya.

Escriure un comentari:

*

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies