Aquesta matinada s’han disputat les finals de la tercera jornada de competició dels Mundials de Natació a Ciutat de Mèxic on han destacat Sarai Gascón, campiona del món per als 100m lliures S9 per davant de Núria Marquès que, prèviament ja havia competit a la final de 200m estils guanyant la medalla d’or.

La nedadora del CN Terrassa, Sarai Gascón, ha guanyat la medalla d’or als 100m lliures S9 amb un temps de 1’03’’07 en un final molt ajustat amb Núria Marquès, medalla de plata, amb 1’03’’52. D’aquesta manera, la nedadora del CN Terrassa es proclama campiona del món per quarta vegada als seus 25 anys. Encara li queden les proves dels 50m lliures i 100m papallona on també aspira a guanyar medalles. A la medalla de plata aconseguida per Núria Marquès, cal afegir la segona medalla d’or d’aquests Mundials aconseguida unes hores abans del seu duel amb Sarai a la prova dels 200m estils SM9, guanyant amb un temps de 2’40’’75 per davant de la nedadora xinesa XU Jialing. Són tres ja les medalles aconseguides per Núria en aquest Mundial.

Destacar també a Òscar Salguero (CN Sabadell), medalla de bronze a la prova dels 200m estils SM9 amb un temps de 2’27’’24 i la medalla de plata aconseguida pel nedador valencià, amb llicència de la Federació Catalana, José Antonio Marí, subcampió del món a la prova dels 100m lliures S9.

Foto (dxtadaptado.com)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies