S’han disputat les dues primeres jornades del Mundial de Natació que tenen lloc a ciutat de Mèxic amb una gran actuació dels nedadors i nedadores catalans, destacant les medalles d’or de Núria Marquès i Antoni Ponce.

A la primera jornada de competició, la nedadora del CN Sant Feliu, Núria Marquès va guanyar la prova dels 100m esquena categoria S9 amb un temps d’1:09.88, guanyant la medalla d’or per davant de la nedadora americana Hannah Aspden, Antoni Ponce, CN Sitges, va guanyar la medalla de bronze a la prova dels 400m lliures categoria S6 amb un nou rècord d’Espanya, 5:16.18. El nedador de Vilafranca del Penedès va ser el protagonista de la segona jornada, disputada aquesta nit, guanyant la medalla d’or i establint un nou rècord del món als 100m braça categoria SB5 amb un temps d‘1:28.57, vuit segons menys que el suec Karl Forsman, medalla de plata.

Destacar també, a la primera jornada de competició, la quarta posició del nedador del CN Sabadell, Òscar Salguero, a la prova de 100m esquena S9 amb un temps d’1:09.39.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies