Aquest dilluns dia 9 d’octubre a la tarda ha tingut lloc a la Sala Paulo Freire de Lleida la roda de premsa de Presentació de la Jornada Inclusiva del proper dissabte 14 d’octubre amb motiu del XXè Aniversari del Programa Hospisport a la ciutat.

La presentació i benvinguda a l’acte anat a càrrec de la Sra. Montse Parra, Tinent d’Alcalde i Regidora d’Esports de l’Ajuntament de Lleida. El president de la Federació, el Sr. Josep Giménez va explicar el present i, els reptes de futur, de l’esport adaptat a Catalunya i els diferents programes i competicions que organitza la FCEDF. Silvia Dalmau, directora del programa HospiSport va destacar durant la seva intervenció la importància de l’aplicació d’aquest Programa per la rehabilitació de les persones discapacitades, a més, es va fer un ràpid recorregut de les activitats més importants que s’han portat a terme durant aquests vint anys a la ciutat de Leida.

El director tècnic de la Federació, Oriol Lozano va ser l’encarregat de presentar tot el programa d’activitats de la Jornada Inclusiva que tindrà lloc el proper dissabte durant tot el matí a la Pl. Sant Joan de Lleida. Per finalitzar l’acte, el Sr. Joan Segura, Cap de la Representació Territorial de l’Esport a Lleida de la Generalitat de Catalunya, va explicar la importància de l’esport adaptat a les terres de Lleida i va animar a tots a gaudir i descubrir els diferents esports presents a la Jornada del proper dissabte.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies