Aquest diumenge 8 d’octubre ha començat una edició més de la LLiga Catalana de bàsquet Nivell 1 amb la participació dels millors equips catalans d’aquest esport. S’han disputat els partits corresponents a la segona jornada, ja que els partits de la primera jornada es van ajornar i es jugaran en properes dates.

El CE BCR CEM L’Hospitalet ha començat la competició jugant a la seva pista contra el CE Costa Daurada, l’equip de Reus torna aquesta temporada a competir després d’anys de dificultats. El partit va ser molt emocionant i igualat durant els quaranta minuts de joc, al descans guanyava l’equip del CE Costa Daurada per solament quatre punts de diferència, 28 a 24. Durant la segona part va continuar la máxima igualtat i es va arribar al final del partit amb empat amb el que va ser necesària una pròrroga per decidir l’equip guanyador. El CE BCR CEM L’Hospitalet va guanyar amb un marcador final de 60 a 58.

A l’altre partit de la jornada, el Valida sin Barreras CB MIFAS va ser superat durant tot el partit pel Joventut BCR que va guanyar amb comoditat amb un marcador final de 54 a 13. Amb aquest resultat, l’equip verdinegre és el primer líder de la competició.

Dissabte 14 d’octubre es disputa un partit de la tercera jornada, el CE Global Basket UAB contra el Valida sin Barreras CB MIFAS al Pavelló Nord de Sabadell a les 18:15h. L’altre partit d’aquesta tercera jornada, entre el Joventut BCR i el CE Costa Daurada, s’ajornat.

Foto (CE BCR CEM L’Hospitalet)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies