El proper 26 de setembre, el Club Esportiu BCR CEM L’Hospitalet compleix 40 anys d’història a l’esport i el bàsquet adaptat. Per aquest motiu, diumenge 24 es disputa un partit amistós entre el BCR CEM Hospitalet i l’UNES FC Barcelona al Pavelló Gornal (C/Can Tries 20, Hospitalet de Llobregat) a partir de les 12:30h.

El Club Esportiu BCR CEM L’Hospitalet es va fundar l’any 1977 i va ser un club que, en els seus inicis, era un club de bàsquet femení que, al cap d’uns anys, es va convertir en mixte amb l’incorporació dels primers jugadors masculins i que dura fins l’actualitat. El club, durant tots aquest anys de la seva història ha anat canviant el nom, a partir de 2014 el nom oficial del club és Club Esportiu BCR CEM L’Hospitalet. El partit del proper diumenge contra l’UNES FC Barcelona és especial, ja que va ser un club que van crear alguns jugadors que, en el seu dia, van marxar del CEM Hospitalet.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies