El 24è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de bàsquet en cadira de rodes masculí i 7è Memorial Joan Palau i Francàs que es disputa el proper cap de setmana a les instal.lacions del CEM de l’Espanya Industrial comptarà amb la presència de destacats equips internacionals i la selecció catalana absoluta de bàsquet en cadira de rodes.

Al torneig participen dos equips francesos, el Leopards de Guyenne (Bordeaux) que juga la LLiga Nacional A de França i l’Euroleague i el Meylan Grenoble handibasket que, tot i pujar la darrera temporada a la LLiga Nacional A, per diferents motius ha renunciat a jugar-hi i tornarà a la LLiga Nacional B i també l’Euroleague 2 on participa l’altre equip del torneig, el Pilatus Dragons de Suïssa.

Per part de la selecció catalana absoluta, els jugadors seleccionats per Juanjo Lázaro, seleccionador i Carles Estrada segon entrenador, són els següents: Jaume Llambí (CB Ilunion), Alvin Bernall (CB Joventut), Oscar Onrubia, David Jofre, Raul Ortiz, Carles Molina, Óscar Pérez (CE Global Basket), Carlos Rodriguez, Teodoro López, Oliver Gil (UNES FC Barcelona), Montse Alcoba i David Campos (CE CEM BCR).

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies