Aquest cap de setmana del 25 i 26 de març s’ha disputat el Campionat d’Espanya de natació en edat escolar per Seleccions Autonòmiques a les instal.lacions de “Son Hugo” a Palma de Mallorca amb una tercera posició final per a Catalunya després de finalitzar en segona posició en categoria masculina i setens en categoria femenina.

La selecció catalana, en la que participaven tres nedadors seleccionats per Xavi Cenzano (seleccionador FCEDF), Iker Ruiz Urbaneja (CN Balaguer), Pablo Errando (CN Barcelona) i Pol Sallent (CN Martorell), han realitzat una molt bona actuació. Destacar la cinquena posició d’Iker Ruiz als 50m braça amb un temps de 50:45, la tercera posició de Pol Sallent als 50m papallona amb un temps total de 37:74 i la quarta posició als 100m esquena de Pablo Errando amb 1:28:48 que van contribuir decisivament a la segona posició en categoria masculina. També van formar part de la selecció catalana els nedadors de la FECPC, Marc Castro, Nerea Garcia i Carles Gómez amb la seleccionadora Irina Barceló.

La comunitat Valenciana ha revalidat el títol de Campions d’Espanya després de guanyar a la categoria masculina i tercers a la femenina. La Selecció de Castellà i LLeó es va clasificar en la segona posició final per davant de Catalunya.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies