Josep Giménez Maluenda ha estat reelegit president de la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física per al període de 2017-2021, després del procés d’eleccions que va finalitzar el passat divendres 17 i en el que no s’han presentat candidatures alternatives.

A més de les eleccions a la Junta Directiva, on ha guanyat la candidatura encapçalada per Josep Giménez, des del dia 3 de març s’han portat a terme el procés d’eleccions de membres assamblearis en representació dels estaments esportius (tècnics, esportistes i jutges i àrbitres).
Per Josep Giménez, “el nostre gran repte ha de ser acostar l’esport a les persones amb discapacitat (físca, preferentment) i viceversa, fomentant la competició i l’alt rendiment com a meta per a la plena integració a la societat i com a mitjà de normatlització de la seva vida, de manera análoga a la que qualsevol sector de la societat, de manera transversal fa o aspira a fer”.

Els membres de la nova Junta Directiva són:

Josep Giménez Maluenda (President)
Jose Ricardo Moreno Morales
Anna Fillat Prat
Sergi Campos Peris
Mercedes Rios Hernández
Lidia Foix Fortuny
Matilde Teruel Marin
José Antonio Castilla Moreno
Jordi Torres Santacreu

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies