Aquest dissabte 11 de març s’ha disputat la tercera jornada de la LLiga Catalana d’hoquei en cadira de rodes al Pavelló Maria Reverter de Barberà del Vallès amb l’enfrontament entre l’ADB Barberà i el Comkedem amb victòria per l’equip local per 17 a 5.

L’ADB Barberà va sentenciar el partit en els 10 primers minuts amb un parcial de 8 a 0 liderats per Sánchez, Rodriguez i Cristina Arroyo en un gran joc d’equip, en aquests minuts el jugador visitant Vilella va ser amonestat amb una tarjeta verda i una altre groga. El parcial al final de la primera part va ser de 8 a 2. La segona part va servir per fer rotacions a l’equip local, per la seva part Comkedem va disputar el partit sense cap jugador disponible per fer substitucions.

La quarta jornada de la LLiga Catalana es disputa dissabte 18 de març, amb el partit entre Comkedem i Dracs San Rafael al Sagrat Cor de Barcelona a les 12h, just abans del 25 i 26 de març que es disputa el Campionat d’Espanya per CCAA a Saragossa.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies