El pavelló Segle XXI de Saragossa, va ser escenari de la primera prova de la Copa d’Espanya de Boccia en categoria BC4, categoria destinada per a persones amb discapacitat física.

És la primera vegada que la FEDDF organitza una prova de Boccia amb l’objectiu principal de desenvolupar aquesta especialitat i fer-la més partícip en tot el territori nacional.

En aquesta primera prova del circuit nacional van participar un total de 10 esportistes procedents de 6 entitats.

Després de la disputa de la competició el jugador procedent de club MIFAS Vasile Ajupi va ser el que va acabar en primer lloc en la classificació general després d’un disputat mà a mà davant Alex Trullas Grau que van empatar a 7 després els 4 parcials reglamentaris i en el desempat va caure del costat de Vasile, un dels millors jugadors d’Europa i considerat el millor jugador nacional en aquests últims anys.

En la categoria de parelles la victòria va ser la formada per Vasile Ajupi i Ramon Prat, cal destacar al club Mifas els components van copar les primeres posicions en totes les categories, així com el gran nivell de joc i la competitivitat que es va viure a la capital aragonesa .

La segona i última prova es disputarà al mateix escenari el 6 i 7 de maig.

El CAI Esport Adaptat és l’entitat que col·labora en aquestes dues proves de la Copa d’Espanya de Boccia BC4.

(NdP de la FEDDF)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies