El proper cap de setmana de l’11 i 12 de març es porten a terme diferents i importants competicions organitzades per la Federació o en la que participen esportistes amb llicència de la FCEDF.

Pel que respecta a l’hoquei en cadira de rodes, dissabte es disputa ja la tercera jornada de la LLiga Catalana amb el partit entre els dos equips invictes de la competició, l’ADB Barberà contra Comkedem al Pavelló Maria Reverter de Barberà del Vallès a les 12h. El mateix dissabte, a partir de les 10h i fins les 19h comença a Granollers una renovada edició de la LLiga Catalana de bàsquet en cadira de rodes amb un nou format on es jugaran els tres primers partits de la competició amb la participación el CEM Hospitalet, CB Granollers i el club valencià del Bamesad.

A Oviedo, els nostres nedadors i nedadores, conjuntament amb els esportistes de la resta de Federacions per a persones amb discapacitat, intentaran revalidar el Campionat d’Espanya absolut per CCAA on participen els millors nedadors estatals, entre ells els paralimpics catalans capitanejats pels medallistes Sarai Gascón, Núria Marqués, Miguel Luque i Óscar Salguero. València i Canàries són els rivals directes en la lluita per guanyar el Campionat.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies