Aquest dissabte 4 de març s’ha disputat la segona jornada de la LLiga Catalana d’hoquei en cadira de rodes amb l’enfrontament entre els Dracs San Rafael contra l’ADB Barberà amb victòria per l’equip visitant per 2 a 10.

L’ADB Barberà va dominar un partit on va destacar més el joc col.lectiu per sobre de les individualitats en els dos equips. Destacar el debut de jugadro més jove dels Dracs San Rafael, Àlex Coma, que va marcar un dels dos gols del seu equips demostrant el futur prometedor que té aquest jugador. D’altra banda, ahir diumenge es va portar a terme la segona concentració de la selecció catalana per preparar el Campionat d’Espanya per CCAA.

La tercera jornada de la LLiga Catalana es disputa el proper dissabte 11 de març amb el partit entre els dos equips invictes de la competició, l’ADB Barberà contra Comkedem al Pavelló Maria Reverter de Barberà del Vallès a les 12h.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies