El 3 de desembre es va portar a terme la Jornada “Barreres Fora” per celebrar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat a la localitat de Móra d’Ebre (Tarragona) on la Federació va col.laborar dinamitzant l’activitat de volei terra.

Al llarg de tot el dia 180 persones van gaudir de les activitats que es van fer com un concert de música, titelles, diferents exhibicions de balls, volei terra, gimcana sobre rodes, exposicions, entre d’altres activitats. D’aquesta manera es volia concienciar a la població sobre la realitat en què es troben les persones amb mobilitat reduïda.

Els actes van estar organitzats per Creu Roja d’Ascó, Gandesa i Móra d’Ebre; l’Ajuntament de la capital de la Ribera d’Ebre, i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat.

Foto: Creu Roja Gandesa-Móra d’Ebre-Ascó

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies