Dissabte 17 de desembre es porta a terme una Jornada lúdica amb motiu de “La Marató de TV3” als voltants de la Plaça Paeria (LLeida) on d’11 a 14h es realitzaran activitats lúdiques i de sensibilització envers les patologies de l’ictus i les lesions medul.lars i cerebrals traumàtiques.

La jornada, organitzada per l’Associació Aspid, l’Associació de malalts i familiars d’ictus de Lleida (AMILL), Neuro Lleida, IRB LLeida i el Centre Neurorehabilitador M. Martí i Pol comptarà amb activitats lúdiques com un circuit de reptes psicomotors, activitats de sensibilització, cadires adaptades per fer esport, la pràctica d’esports adaptats entre d’altres moltes activitats. La Federació col.labora amb la jornada lúdica i la marató de TV3 dinamitzant l’activitat d’slalom que es portarà a terme durant el matí del dissabte 17 de desembre.

La Fundació La Marató de TV3 va ser creada el 1996 per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals amb la missió de fomentar i promoure la recerca biomèdica d’excel·lència, així com la sensibilització social sobre les malalties que es tracten al programa televisiu la Marató de TV3, mitjançant campanyes de participació ciutadana i actes de difusió i educació.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies