El Festival de la Infància, una de les cites més tradicionals durant les festes nadalenques, torna del 27 de desembre al 4 de gener de 2017 al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. La diversió està, de nou, assegurada.

Des dels seus inicis el 1963, l’objectiu del Festival és entretenir i fomentar entre els més petits valors com la creativitat, la solidaritat i el respecte pel medi ambient, a més de promoure l’esport, la cultura i l’alimentació sana.

Per a aquesta edició, des de la FCEDF, el proper dijous 29 de desembre volem contribuir amb la dinamització d’un estand d’esport adaptat dedicat al bàsquet en cadira de rodes, perquè els més petits de la familia descobreixin i gaudeixin de l’esport adaptat. D’altra banda, també volem que tothom en general conegui la nostra realitat esportiva, es sensibilitzi en la normalitat i la viabilitat de l’esport adaptat, així com empatitzi amb els esportistes amb diversitat funcional i la capacitat de superació.

Per aquesta raó, l’stand que la FCEDF dinamitzarà el proper dijous 29, estarà obert a tot tipus de persones sense distinció quant les seves capacitats.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies