Aquest cap de setmana del 3 i 4 de desembre s’ha disputat la primera jornada del Campionat Nacional II de França a la ciutat de Montpellier amb una gran participació de l’equip català del BUC Barcelona que ha guanyat dos dels seus partits. El BUC Barcelona és el primer equip forani que disputa la competició francesa.

Durant el primer partit l’equip va encaixar un parcial inicial de 9 a 0 contra el Bournoit que ja va ser imposible de remontar tot i el parcial de 6 a 0 en el segon quart a favor del BUC però la diferència era ja molt gran el que va propiciar la rotació per poder jugar tots els jugadors. El resultat final va ser de 60 a 31. El segon i el tercer partit van ser molt ajustats en el joc de tots dos equips i els partits es van decidir en petites accions a favor del BUC, guanyant per 44 a 33 al Toulon i 43 a 22 al Grenoble. El darrer partit d’aquesta primera jornada el van jugar contra l’equip local i gran favorit, el Montpellier, al que van jugar de tu a tu fins que els francesos es van impossar físicament, guanyant el partit per 42 a 21.

Per David Campón, membre de l’staff tècnic, conjuntament amb Adrián García i Paula Murillo, del BUC Barcelona, “estic molt content dels jugadors perquè hem jugat contra grans equips francesos on hi ha jugadors que juguen amb la selecció francesa”. A més, el jugador Juan Carlos Fernández va ser designat com segon millor jugador Hight Point (jugadors amb puntuació més alta). La segona i darrera jornada es disputa el cap de setmana del 18 i 19 de febrer.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies