La Associació Projecte Afiliats posa en marxa el projecte Audiovisual, sense ànim de lucre, Afiliats a l’esport, amb l’objectiu de donar a conèixer els diferents esports practicats per persones amb discapacitat i promoure la inclusió de l’esport adaptat en la societat.

El somni de qualsevol nen que li agrada l’esport i te una discapacitat és poder-ho practicar amb igualtat de condicions que els seus amics i companys. Afilitats a l’esport vol fer realitat aquest somni, fent que l’esport adaptat sigui conegut per tota la societat i no només això sinó que la pràctica de l’esport adaptat formi part de la mateixa societat.

Els ajudes aconseguir aquest gran repte?

Participa en la seva campanya de donacions al projecte. Amb la vostre ajuda tot es possible!

Si esteu interessats en saber més sobre el projecte podeu contactar amb l’associació mitjançant el mail afiliatsvp@gmail.com

CategoryAltres
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies