El passat 18 d’octubre s’han donat a conèixer els ingressos a la Reial Ordre del Mèrit Esportiu d’aquest any 2016. La ROMD, en les diferents categories: medalles i plaques d’Or, Plata i Bronze, distingeix aquelles persones o entitats que mereixen un reconeixement pels seus destacats èxits esportius o per la seva aportació al desenvolupament de l’esport espanyol.

Els nedadors Núria Marquès, guanyadora d’una medalla d’or i una altre de plata en la seva primera participació en uns Jocs Paralímpics i el nedador Òscar Salguero, guanyador d’una medalla d’or han estat dos dels esportistes que s’incorporen a la Reial Ordre del Mèrit Esportiu a la categoria de medalles de plata. També ha estat reconeguda en la mateixa categoria a la selecció espanyola de bàsquet en cadira de rodes, després d’aconseguir una meritòria medalla de plata a Rio 2016 amb els catalans Jaume Llambi i Jordi Cruz entre els integrants de la selecció.

Amb aquestes distincions es reconeix els mèrits aconseguits pels nostres esportistes en una competició tant important com són els Jocs Paralímpics.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies