Aquest matí ha tingut lloc la recepció que el Molt Honorable President de la Generalitat, el Sr. Carles Puigdemont ha realitzat a una delegació dels esportistes olímpics i paralímpics catalans participants a Rio 2016. A la recepció també han assistit la Consellera de Presidència, la Sra. Neus Munté, el Secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Gerard Figueras i el President de l’UFEC, Gerard Esteva entre d’altres personalitats i presidents de Federacions.

En el seu parlament, el President de la Generalitat ha agraït l’esforç i la superació dels esportistes que han arribat a participar en un esdeveniment tant important com són els Jocs Olímpics, “tot el país està orgullós de tots vosaltres” va destacar durant la seva intervenció. La nedadora del CN Terrassa, Sarai Gascón va parlar en nom de tots els esportistes paralímpics, agraïnt el suport de familiars, entrenadors i Federacions com a peçes fonamentals per poder arribar aconseguir els èxits esportius. Jaume Marcé va ser el responsable de parlar en representació dels tècnics de tots els esportistes.

Els esportistes paralímpics han discapacitat física han estat representats per Sarai Gascón, medalla de plata en 200m estils individual SM9, 100m Lliures S9 i 100m papallona S9, Miguel Luque, plata en 50m braça SB3, Óscar Salguero, medalla d’or en la prova dels 100m braça, categoria SB8 i Antoni Ponce. També han estat presents a la recepció, l’entrenador de Sarai Gascón i Antoni Ponce, Jaume Marcé, l’entrenador de Miguel Luque, Joan Serra i l’entrenador de l’staff tècnic de la selecció de bàsquet, Raúl Elia.

La delegació de la FCEDF, ha estat encapçalada pel president de l’entitat, Josep Giménez i també han assistit, Ricardo Moreno, vicepresident i Silvana Pérez, secretària de la Junta.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies