Aquest dissabte 5 de novembre ha debutat el nou equip de bàsquet en cadira de rodes del Club Bàsquet Granollers en un partit de presentació contra l’equip dels Màsters FCEDF on el resultat era el de menys. Sens dubte, la creació d’un nou equip sempre és una molt bona noticia per l’esport adaptat a Catalunya.

L’equip, format per Lluis Turró, Jonathan Latorre, Carlos Rodriguez i Toul Amer Mohamed encara es troba en procés de construcció, captació i formació dels seus jugadors. L’entrenador és l’exjugador de l’ACB Óscar Cervantes que va jugar a l’IFA Granollers, DYC Breogán i Festina Andorra entre d’altres equips. Per Lluís Turró, experimentat jugador, “vam presentar la proposta de crear un equip en bàsquet en cadira de rodes al CB Granollers i el Club ens va acollir des del primer moment sense dubta-ho, hem creat un nou equip de bàsquet al Vallès Oriental on no hi ha cap altre”.

Diumenge al matí, el nou equip de bàsquet en cadira de rodes ja ha participat en l’acte de presentació de tots els equips del CB Granollers.

 1. 7 novembre, 2016

  El equipo de los Masters, jugo y colaboro en la presentación del CB Granollers en silla de ruedas sin ningún apoyo de la Federación Catalana, aún así, seguimos adelante.

 2. 9 novembre, 2016

  En nombre del grupo Masters de FCEDF felicitamos al Club Baloncesto Granollers por el apoyo e iniciativa de la formación de esta sección en su club, y agradecemos el honor que a sido poder contribuir a la presentación de su equipo jugando su primer partido, el grupo Masters FCEDF estará siempre a disposición de CB Granollers para cualquier necesidad deportiva que precise, muchas gracia.

 3. 14 novembre, 2016

  Des de la FCEDF volem felicitar efusivament al C B Granollers i desitjar-lis una llarga i fruitosa singladura dins el nostre esport.
  Saben que ens tenen al seu costat, en la mida de les nostres possibilitats, ells, el Grup Màsters i tots aquells que s’interessen per la pràctica esportiva.
  Recomanaríem a l’amic Ansuategui una millor informació a l’hor d’emetre comentaris, però, no passa res, no velem polèmiques, (donem per tancat el cas), no es tracta d’acapara protagonisme, sinó d’ajudar en el que es pugui.
  Felicitats al C B Granollers i una forta abraçada, per ells, pel Grup Màsters, a qui agraim la seva disposició, i a ñ’amic Ansuategui.

 4. 15 novembre, 2016

  Tiene razón Sr. Giménez…..felicitar al CB Granollers por su iniciación en este deporte, estaremos a su lado.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies