CUANDO EL POPULISMO LLEGA AL CONGRESO DE LOS DIPUTADOS EN LA COMISIÓN DE POLITICAS DE LA DISCAPACIDAD

Fuente: FEDDF

A continuació i per coneixement de tothom implicat i/o interessat en l’esport de persones amb discapacitat, qualsevol d’elles, però de manera especial amb discapacitat física, volem exposar la intervenció davant el Congrés dels Diputats de l’Alberto Jofre, Gerent del Comité Paralímpic Espanyol, en referència als ajuts al nostre esport i a les federacions que el regeixen i la resposta de la “Federación Española de Deportes para personas con Discapacidad Física”.

No tenim, ans al contrari, res en contra de les federacions uniesportives que integren esport adaptat, és més, creiem que hem de treballar junts, tenint molt present la fita de l’esport per a tothom, on el més important siguin els esportistes i llurs possibilitats de desenvolupar les activitats. El què no veiem de rebut és, a dia d’avui i en les circumstàncies actuals, que s’obvïin a les federacions d’esports per a discapacitats, necessàries per afinar tot el procés d’integració i indispensables, entenem, per a la tasca de captació, normalització i adaptació de les diferents modalitats.

Hem de tindre clar on som i d’on venim, les Federacions, els esports adaptats i el mateix Sr. Jofre no sigui que ens passi com sentència en Raimon en una de les seves cançons que “qui perd els orígens, perd identitat”.

Queda tot a la vostra consideració

Josep Giménez i Maluenda
President de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies