Sarai Gascón, del CN Terrassa, ha guanyat la medalla de plata en la prova dels 200m estils, categoria SM9, als Jocs Paralímpics de Rio 2016, amb un temps de 2.35.84, millor marca personal i rècord d’Espanya de l’especialitat.

Sarai Gascón va ser superada per la nedadora xinesa Ping Li i va quedar al davant de la británica Amy Marren en un apretat final entre les dues nedadores. Sarai va quedar en sisena posició en la mateixa prova a Londres 2012.

Nuria Marquès, l’altre nedadora catalana participant a la final, va conseguir una magnífica cinquena posició amb un temps de 2:37, millor marca personal i va liderar la prova en els primers 100m.

D’altra banda, el nedador del CN Sabadell, Óscar Salguero, va quedar sisè de la seva sèrie i no es va clasificar per la final de la prova de 200m estils (SM9) a la categoria masculina.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies