Núria Marquès ha guanyat la medalla d’or en la prova dels 400 lliures dels Jocs Paralímpics de Rio de Janeiro amb un temps de 4.42.56 superant a la britànica Ellie Cole per només dues centèsimes en un gran final.

Aquests són els primers jocs Paralímpics per la nedadora del Club Natació Sant Feliu de 17 anys, una de les gran promeses de la natació catalana i mundial. Núria, a més dels 400m lliures també nedarà les proves de 100 m. esquena, papallona i lliures (S9) i els 200m estils individuals (SM9).

La medalla d’or de Núria Marquès suposa la quarta medalla de l’equip espanyol en els Jocs Paralímpics.

Foto: EFE

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies