aquagym

La Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física de Girona (FCEDF) organitza dues activitats aquàtiques adreçades a persones amb discapacitat física, a la Piscina Municipal de Santa Eugènia – Can Gibert del Pla. T’agrada l’aigua?

Es realitzaran dos cursos, d’octubre de 2016 a juny de 2017, adreçats a persones de qualsevol edat que tinguin una discapacitat física independentment del grau.

– Activitat aquàtica terapèutica mobilitzada: Amb un treball terapèutic es busca millorar les capacitats físiques bàsiques. Es fa un treball dins el medi aquàtic, tot explicant els beneficis que comporta i la seva importància, per gaudir d’una bona qualitat de vida i prevenir probables patologies associades.
– Natació: Es treballa la flotació, la respiració, la relaxació, la resistència, la força muscular, l’equilibri aquàtic, els desplaçaments, així com els diferents estils de natació.

Informació i inscripcions:

Federació Esportiva Catalana de Persones amb Discapacitat Física
girona@esportadaptat.cat
606 028 889

CategoryActiitats FCEDF
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies