Aquest dissabte 3 de setembre s’ha disputat la Supercopa Catalana de Bàsquet en Cadira de Rodes entre el Global Bàsket (guanyador de la LLiga Catalana) i el sots-campió de la Copa disputada durant els IX Jocs Catalans (UNES FCBarcelona) amb victòria per Global Bàsket per 62 a 45.

El joc d’equip de Global Basket es va impossar a les individualitats de l’UNES FCBarcelona durant els primers quarts, on l’igualtat en el marcador va ser el més destacat, al final del segon quart el resultat era de 33 a 24 a favor de Global Bàsket. El tercer quart va ser decisiu pel resultat final, ja que Global Bàsket es va imposar per un parcial de 18 a 10, augmentant d’aquesta manera una diferència al marcador que va ser insalvable per l‘UNES FCBarcelona.

La Supercopa Catalana s’ha disputat pocs dies després de que els equips comencin la preparació de la nova temporada, el torneig s’ha englobat dins del programa d’activitats del 32è Torneig BBVA de Bàsquet de Sant Julià de Vilatorta (Osona) que està organitzat per l’Associació de Bàsquet Sant Julià.

A més de la disputa de la Supercopa Catalana de bàsquet en cadira de rodes, la FCEDF també ha organitzat. durant la jornada de dissabte del 32è Torneig BBVA de Bàsquet de Sant Julià de Vilatorta, diferents activitats promocionals de bàsquet en cadira de rodes amb els esportistes del CB Sant Julià.

CategoryBàsquet
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies