El Tribunal Constitucional ha aixecat la suspensió sobre la Llei que modificava la Llei 3/2008 d’exercici de les professions de l’esport i que permetia inscriure’s en el ROPEC als tècnics federatius. Així, els tècnics amb formació federativa poden de nou inscriure’s en el Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya, sempre que hagin realitzat el mínim d’hores de formació:

– Monitor de modalitat: 65 hores
– Entrenador nivell bàsic: 65 hores
– Entrenador nivell mig: 180 hores
– Entrenador alt nivell: 210 hores
– Director esportiu: 210 hores

I disposin de 700 hores d’experiència (practiques, hores de voluntariat,…) en la categoria professional corresponent.

Tant la formació com l’experiència del Tècnic correspon acreditar-la a la Federació en les seves modalitats. Amb aquesta documentació, l’interessat ha de liquidar una taxa de 21 euros (preu bonificat durant 2 anys) i sol·licitar el certificat de l’Escola Catalana de l’Esport per a la inscripció al ROPEC.

Per a més informació, contacteu amb la FCEDF.

CategoryAltres
Tags

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies