Aquest dissabte 11 de juny, dins de les competicions dels Jocs Catalans, s’ha disputat la Copa Catalana de bàsquet en cadira de rodes al Pavelló Municipal El Congost de Granollers amb victòria final de l’UNES FC Barcelona.

La gran final la van disputar l’UNES FC Barcelona contra el Rehagirona Bàsquet Girona. L’UNES FC Barcelona va guanyar a semifinals al BCR CEM L’Hospitalet Afaniad Vinarós per 86 a 48, un partit que es va decidir en el segon quart amb un parcial favorable a l’equip de Sant Feliu de 6 a 29. Per la seva banda, el Rehagirona Bàsquet Girona va guanyar a l’equip amfitrió per un marcador de 52 a 26. La gran final es va decidir en els dos primers quarts de partit, amb un parcial de 20 a 8 (1er quart) i de 14 a 5 (2on quart) a favor de l’UNES FC Barcelona. Durant la segona part va continuar la superioritat blaugrana fins arribar al 68 a 24 final, guanyant la Copa Catalana de bàsquet en cadira de rodes.

El BCR CEM L’Hospitalet Afaniad Vinarós va guanyar el partit pel tercer i quart lloc davant el Pisos.com CB Granollers per 43 a 25, finalitzant d’aquesta manera en la tercera posició de la competició.